fbpx
Hjem / Nyheter / Pokerpresidenten topper rangering av NM-spillere
Frode Fagerli og Sigurd Eskeland har begge satt sitt preg på NM i poker gjennom flere år. Eskeland topper rangeringen av alle som har spilt i tittelturneringen NLHE turbo.

Pokerpresidenten topper rangering av NM-spillere

Ingen har pres­tert bedre enn Sigurd Eske­land i turbo­tur­ne­rin­gene i poker-NM.

Presi­denten i Norsk Poker­for­bund markerte seg alle­rede første gang det ble spilt om en offi­siell NM-tittel i turbo­for­matet. Året var 2015 og stedet var (som vanlig) Dublin, der han gjorde opp om NM-tittelen med Roger «Major­tilt» Johan­nessen. Bergen­seren (Roger) kom ut av duellen helt øverst, men siden har han blitt forbi­gått av Sigurd Eske­land.

Arran­gøren av poker-NM i Dublin har nylig oppda­tert range­rin­gene etter resul­ta­tene i Dublin i vår. Og tallenes tale er krys­tall­klar: Gjennom de fire turbo­tur­ne­rin­gene som er spilt siden, har Eske­land plukket med seg poeng nok til å toppe den offi­si­elle range­ringen av de beste turbo­spil­lerne i NM-sammen­heng.

Poker-NM har vært arran­gert hvert år siden 2002. Det brukes en formel der antall spil­lere til start og stør­relsen på innkjøpet vektes, for å regne ut range­rings­poeng. Alle som slår halve start­feltet i en turne­ring, får range­rings­poeng. I vår app (Apple-brukere trykk her /​ android-brukere trykk her) ser man komplette range­rings­lister sammen­lagt i alle øvelser. Det er også mulig å søke frem seg selv med totalt antall poeng og plas­se­ringer.  

Siden 2016 har det også blitt spilt NM på norsk jord. Poeng herfra er ikke regnet inn i vår range­ring av poker­spil­lere i NM-sammen­heng. 

Eske­land er som presi­dent i forbundet hele miljøets tals­person utad. Men han er også en meget habil spiller som har vært profe­sjo­nell i en årrekke. Han har et gull­arm­bånd fra World Series of Poker – VM i poker – og han har vært heads up om om en norges­mester-tittel tre ganger.

Topp ti turbo-spillere i NM

  1. Sigurd Eske­land 2276
  2. Leif Arne Hetland 2031
  3. Kris­tian Hope Edvardsen 1667
  4. Roger Johan­nessen 1658
  5. Andreas Høivold 1657
  6. Ørjan Skommo 1657
  7. Stian Skjerven 1636
  8. Kjetil Frøyt­land 1587
  9. Chris Rene Aase 1557
  10. Jørn Inge Hvål 1538

Du kan se en komplett range­ring av alle poker­spil­lere som har deltatt i NM i utlandet i vår app. Der kan du også søke på deg selv – eller en venn. Den gir også en over­sikt over resul­tater fra tidli­gere år, turne­ringer som skal spilles i Dublin i 2020 og resul­tater fra tidli­gere mester­skap.

Appen kan lastes ned her:

Poker​.no i Google Play

Poker​.no i App Store

Rangering av pokerspillere i NM

Her kan du lese mer om våre range­ringer av poker­spil­lere i NM:

Beste spiller uansett øvelse
Beste spiller i Fixed Limit

Om Poker NM

x

Sjekk også

Mikael Andersson ny nordisk mester i PLO

Finnen Mikael Andersson nedkjempet to svensker og 13 dansker da to bord gjensto og er nordisk mester i Pot Limit Omaha.  Åpnings­tur­ne­ringen i det nordiske mester­kapet i poker i Køben­havn ...