fbpx
Hjem / Nyheter / Tobias Leknes la ut andeler i seg selv – da tok det helt av i feeden hans
Tobias Leknes så interessen eksplodere da han solgte andeler i seg selv (skjemdump fra Facebook). Han ble raskt utsolgt.

Tobias Leknes la ut andeler i seg selv – da tok det helt av i feeden hans

Tobias Leknes har et sett i NM-titler. Er det rart poker­folk har trua på ham og vil være med på moroa?

Grytidlig mandag morgen postet han en invi­ta­sjon til å kjøpe andeler i ham i 8‑Game Mixed Champion­chip under World Series of Poker Europe (WSOPE) i Rozvadov i Tsjekkia. Turne­ringen koster 25 500 euro å spille og gjør et bra innhugg i bankrollen til noen og enhver. Det gjør at et spleiselag – eller staking som det heter på poker­språket – kan være en løsning for å klare innkjøpet og balan­sere risi­koen. Det er vanlig praksis for mange som spiller de dyreste turne­rin­gene i poker­sir­kuset.

Inspirert av Espen Sandvik

- Inspi­rert av Espen Sand­viks presta­sjoner i WSOPE 8‑gamen, vurderes dagens 25.5k€ 8‑game champion­ship, begynte Tobias sin post med. Han ga en pris på 2700 kroner per prosent og presi­serte at at måtte selge ut en veldig stor andel for å stille til start.

- Dette blir en inter­es­sent­liste, skrev Tobias og antydet at han ville ta en avgjø­relse etter å ha sett responsen.

Den lot ikke vente på seg. En rekke kjente og mindre kjente poker­spil­lere sendte sine bestil­linger i Face­book-feeden og det ok ikke mange timene før Leknes hadde nok folk i ryggen til å gå løs på jobben med å bli verdens­mester.

Mandag kveld oppda­terte han med at 75 prosent var solgt og at det ikke var flere andeler igjen. Rent prak­tisk betyr det at om han vinner penger i turne­ringen, skal folk ha en prosent­andel av premien lik den de har betalt av innkjøpet.

Kometkarriere

Leknes ble norges­mester første gang i 2016 i nettopp 8‑Game, og har siden vunnet to titler til (en i Fixed Limit i 2018 og en ny i 8‑Game nå i vår). I fjor høst vant han også to øvelser i World Champion­ship of Online Poker (WCOOP) og har fått en status som en av de tone­an­gi­vende spil­lerne i det norske poker­mil­jøet.

Her er Tobias Leknes egen innfø­ring til 8‑Game.

Poker​.no oppda­terer utover mandag kveld og tirsdag med nyheter fra WSOP Europe. Du kan følge live­opp­da­te­rin­gene her.

Om Jørgen Hansen

x

Sjekk også

Mikael Andersson ny nordisk mester i PLO

Finnen Mikael Andersson nedkjempet to svensker og 13 dansker da to bord gjensto og er nordisk mester i Pot Limit Omaha.  Åpnings­tur­ne­ringen i det nordiske mester­kapet i poker i Køben­havn ...