Tobias Leknes la ut andeler i seg selv – da tok det helt av i feeden hans

Av | 21. oktober, 2019| Nyheter

Tobias Leknes har et sett i NM-titler. Er det rart pokerfolk har trua på ham og vil være med på moroa?

Grytidlig mandag morgen postet han en invitasjon til å kjøpe andeler i ham i 8-Game Mixed Championchip under World Series of Poker Europe (WSOPE) i Rozvadov i Tsjekkia. Turneringen koster 25 500 euro å spille og gjør et bra innhugg i bankrollen til noen og enhver. Det gjør at et spleiselag – eller staking som det heter på pokerspråket – kan være en løsning for å klare innkjøpet og balansere risikoen. Det er vanlig praksis for mange som spiller de dyreste turneringene i pokersirkuset.

Inspirert av Espen Sandvik

– Inspirert av Espen Sandviks prestasjoner i WSOPE 8-gamen, vurderes dagens 25.5k€ 8-game championship, begynte Tobias sin post med. Han ga en pris på 2700 kroner per prosent og presiserte at at måtte selge ut en veldig stor andel for å stille til start.

– Dette blir en interessentliste, skrev Tobias og antydet at han ville ta en avgjørelse etter å ha sett responsen.

Den lot ikke vente på seg. En rekke kjente og mindre kjente pokerspillere sendte sine bestillinger i Facebook-feeden og det ok ikke mange timene før Leknes hadde nok folk i ryggen til å gå løs på jobben med å bli verdensmester.

Mandag kveld oppdaterte han med at 75 prosent var solgt og at det ikke var flere andeler igjen. Rent praktisk betyr det at om han vinner penger i turneringen, skal folk ha en prosentandel av premien lik den de har betalt av innkjøpet.

Kometkarriere

Leknes ble norgesmester første gang i 2016 i nettopp 8-Game, og har siden vunnet to titler til (en i Fixed Limit i 2018 og en ny i 8-Game nå i vår). I fjor høst vant han også to øvelser i World Championship of Online Poker (WCOOP) og har fått en status som en av de toneangivende spillerne i det norske pokermiljøet.

Her er Tobias Leknes egen innføring til 8-Game.

Poker.no oppdaterer utover mandag kveld og tirsdag med nyheter fra WSOP Europe. Du kan følge liveoppdateringene her.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund