fbpx
Hjem / Nyheter / Tobias Leknes la ut andeler i seg selv – da tok det helt av i feeden hans
Tobias Leknes så interessen eksplodere da han solgte andeler i seg selv (skjemdump fra Facebook). Han ble raskt utsolgt.

Tobias Leknes la ut andeler i seg selv – da tok det helt av i feeden hans

Tobias Leknes har et sett i NM-titler. Er det rart pokerfolk har trua på ham og vil være med på moroa?

Grytidlig mandag morgen postet han en invitasjon til å kjøpe andeler i ham i 8-Game Mixed Championchip under World Series of Poker Europe (WSOPE) i Rozvadov i Tsjekkia. Turneringen koster 25 500 euro å spille og gjør et bra innhugg i bankrollen til noen og enhver. Det gjør at et spleiselag – eller staking som det heter på pokerspråket – kan være en løsning for å klare innkjøpet og balansere risikoen. Det er vanlig praksis for mange som spiller de dyreste turneringene i pokersirkuset.

Inspirert av Espen Sandvik

– Inspirert av Espen Sandviks prestasjoner i WSOPE 8-gamen, vurderes dagens 25.5k€ 8-game championship, begynte Tobias sin post med. Han ga en pris på 2700 kroner per prosent og presiserte at at måtte selge ut en veldig stor andel for å stille til start.

– Dette blir en interessentliste, skrev Tobias og antydet at han ville ta en avgjørelse etter å ha sett responsen.

Den lot ikke vente på seg. En rekke kjente og mindre kjente pokerspillere sendte sine bestillinger i Facebook-feeden og det ok ikke mange timene før Leknes hadde nok folk i ryggen til å gå løs på jobben med å bli verdensmester.

Mandag kveld oppdaterte han med at 75 prosent var solgt og at det ikke var flere andeler igjen. Rent praktisk betyr det at om han vinner penger i turneringen, skal folk ha en prosentandel av premien lik den de har betalt av innkjøpet.

Kometkarriere

Leknes ble norgesmester første gang i 2016 i nettopp 8-Game, og har siden vunnet to titler til (en i Fixed Limit i 2018 og en ny i 8-Game nå i vår). I fjor høst vant han også to øvelser i World Championship of Online Poker (WCOOP) og har fått en status som en av de toneangivende spillerne i det norske pokermiljøet.

Her er Tobias Leknes egen innføring til 8-Game.

Poker.no oppdaterer utover mandag kveld og tirsdag med nyheter fra WSOP Europe. Du kan følge liveoppdateringene her.

Om Jørgen Hansen

x

Sjekk også

Galfond vinner sin andre duell i årets store HU-snakkis

Mye handler om store turneringer i pokerverdenen for tiden, men det spilles også cashgames med blytunge innsatser og mengder med skuelystne verden over.  Like før klokken 23 tirsdag kveld norsk ...

Privacy Policy