Nye norske fremganger i SCOOP

Av | 14. mai, 2020| Nyheter

Senkel92, trollringen og Spokey kom alle dypt i en $1050 HORSE-turnering i det vi er på vei inn i det som skulle være den siste uka av Spring Championship of Online Poker (SCOOP).

Senkel92 er Tobias Leknes som vant en SCOOP-øvelse så sent som natt til torsdag. Allerede kvelden etter var han i aksjon som en av de siste i HORSE-turneringen, hvor han til slutt plasserte seg som nummer 13. For det fikk han 2432 dollar i premie. På 12. plass kom trollringen, også det er nordmann, som fikk 3127 dollar for strevet.

Spokey er nicket til velkjente Marius Høgtun, som har vunnet NM både i Dublin og i Stokke i Vestfold. Han ble beste nordmann i HORSE-turneringen med sin sjetteplass, som ga 6255 dollar i premie.

SCOOP skulle i år opprinnelig spilles frem til 19. mai, men er nå vedtatt forlenget ut mai måned. Det blir annonsert en serie nye turneringer fredag 15. mai. Main Event skal spilles fra søndag 17. mai.

Tobias Leknes´PLO8-seier natt til torsdag brakte det totale antallet norske SCOOP-titler opp i fem denne våren, det samme som for eksempel svenskene har. Storbritannia har klart flest titler med 25, fulgt av Russland (19) og Brasil (16).

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund