Negreanu fyrer opp stemningen med store veddemål på WSOP 2020

Av | 14. juni, 2020| Nyheter

Pengepremier, gullarmbånd og store titler er vel og bra, men mange trenger mer i potten for å motivere seg til World Series of Poker (WSOP). 

Ta Daniel Negreanu, for eksempel. Verdens kanskje aller største pokerprofil er kjent for å å invitere til saftige sidebets hver sommer når WSOP står for tur i Las Vegas. Nå spilles snart den første heldigitale utgaven av WSOP, og det blir intet unntak hva angår hans veddemål.

Her inviterer «Real Kid Poker» åpent til innsatser på om  han vinner et WSOP-bracelet (gullarmbånd som alle vinnere av turneringer i WSOP får) i år. Det vil si at han setter på at han vinner, mens du kan spille mot – på at han ikke vinner noen. Oddsen i hans favør er 2,5. Så om du setter 10 000 på at han ikke vinner, og han faktisk vinner, må du betale ham 25 000.

Han har ikke satt noen nedre grense sånn offisielt, men bekrefter veddemål ned på 1000 dollar i kommentarfeltet. Det er ikke kjent om noen har satt så høyt som maksgrensen han har angitt, én million dollar, rundt 10 millioner norske kroner.

Spiller mot hvem som helst

Daniel Negreanu har også invitert den som vil til å spille en hvilken som helst annen spiller opp mot ham for like penger under mesterskapet. Det vil si at om du tror du selv eller Doyle Brunson eller en kompis vinner, kan du sette et beløp på denne. Om så denne vinner og Negreanu ikke vinner et armbånd, har du vunnet veddemålet – og vice verca. Vinner ingen, vinner ingen i veddemålet heller. Vinner begge minst et armbånd, vinner ingen veddemålet.

 

Her er det stor interesse for å spille på highrolleren Ali Imsirovic og Connor Drinan, som kommer rett til WSOP fra et meget suksessrikt Spring Championship of Online Poker, hvor han vant hele fem titler. Begge disse spillerne har nådd Negreanus øvre grense på 100 000 dollar i veddemål på hver av dem.

To online-utgaver av WSOP

World Series of Poker spilles i år på WSOP-klienten i juli måned og er der tilgjengelig for spillere som er fysisk tilstede enten i Nevada eller New Jersey i USA. Det er de to delstatene hvor online poker er tillatt.

19. juli åpner også GGPoker for en rekke WSOP-turneringer som er tilgjengelig for spillere utenfor USA. På dette tidspunktet flytter Daniel Negreanu seg fra hjemmet i Las Vegas til en leid bolig i Mexico for å spille turneringene på GGPoker. Kombinert skal det spilles om 85 gullarmbånd i denne sommerens WSOP.

Det er tillyst en live-utgave av mesterskapet nærmere jul. Blir det faktisk noe av, gjelder veddemålene til Daniel Negreanu også her.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund