Espen Sandvik har gjort det igjen – vant ny tittel i VM i nettpoker

Av | 1. september, 2021| Nyheter

Best med dårligst hånd! Dagen etter sesongens første, norske seier i årets VM i nettpoker, brakte Espen «_sennj_» nasjonen enda en tittel – i pokerøvelsen der dårligste hånda vinner.

Vestlendingen får 25 070 dollar for seieren i WCOOP 39-H: $1,050 Razz [8-Max], $75K Gtd natt til onsdag. På finalebordet hadde han selskap av landsmannen «Chillolini», som forsvant ut på en syvende plass. Vedkommende fikk 3910 dollar i premie.

Razz er et populært spill, men er ikke på langt nær så utbredt som NLHE og PLO, som mange kjenner godt. Den norske mixed games-spesialisten Tobias Leknes har en utførlig beskrivelse av spillet i denne guiden han har skrevet som en introduksjon til 8-Game. Og vi siterer fra Leknes tekst: «Her får de som mener de alltid ender opp med en dårlig hånd virkelig valuta for pengene.»

Var HU i WSOP

Sandvik var så sent som i starten av august heads up om en VM-tittel i World Series of Poker Online hos GGPoker. Nattens prestasjon føyer seg inn i rekken av en rekke sterke, norske mixed games-prestasjoner de senere årene. Han har personlig stått for mange av disse og er en ruvende skikkelse i det norske miljøet og vant 8-Game i WSOP Europe (live) for to år siden.

Natt til mandag fikk Norges sin første seier i årets WCOOP med Thor William Morstøls triumf. Les mer om det her.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund