fbpx
Hjem / Nyheter / Espen Sandvik har gjort det igjen – vant ny tittel i VM i nettpoker
Espen Sandvik øverst på resultatlista (alle i pengene vist her). Bildet av Espen er fra da han vant WSOP, fordi vi ikke har nye bilder av ham. Send oss gjerne om du har noe av ham ved et pokerbord, vi tror nemlig vi kommer til å skrive mye mer om ham fremover :-) frode@poker.no

Espen Sandvik har gjort det igjen – vant ny tittel i VM i nettpoker

Best med dårligst hånd! Dagen etter sesongens første, norske seier i årets VM i nettpoker, brakte Espen «_sennj_» nasjonen enda en tittel – i pokerøvelsen der dårligste hånda vinner.

Vestlendingen får 25 070 dollar for seieren i WCOOP 39-H: $1,050 Razz [8-Max], $75K Gtd natt til onsdag. På finalebordet hadde han selskap av landsmannen «Chillolini», som forsvant ut på en syvende plass. Vedkommende fikk 3910 dollar i premie.

Razz er et populært spill, men er ikke på langt nær så utbredt som NLHE og PLO, som mange kjenner godt. Den norske mixed games-spesialisten Tobias Leknes har en utførlig beskrivelse av spillet i denne guiden han har skrevet som en introduksjon til 8-Game. Og vi siterer fra Leknes tekst: «Her får de som mener de alltid ender opp med en dårlig hånd virkelig valuta for pengene.»

Var HU i WSOP

Sandvik var så sent som i starten av august heads up om en VM-tittel i World Series of Poker Online hos GGPoker. Nattens prestasjon føyer seg inn i rekken av en rekke sterke, norske mixed games-prestasjoner de senere årene. Han har personlig stått for mange av disse og er en ruvende skikkelse i det norske miljøet og vant 8-Game i WSOP Europe (live) for to år siden.

Natt til mandag fikk Norges sin første seier i årets WCOOP med Thor William Morstøls triumf. Les mer om det her.

Om Poker No

x

Sjekk også

Espen Uhlen Jørstad vant fem millioner i poker-VM

Trønderen Espen Uhlen Jørstad henter 603 058 amerikanske hos cashieren etter sin sjetteplass i WSOP Main Event Online Championship natt til søndag.  Jørstad er den andre nordmannen til å ta ...

Privacy Policy