34 gjenstår i 8-Game i PNM – store navn slått ut

Av | 6. februar, 2023| Nyheter

Nedenfor ser du listen over de 34 spillerne som gjenstår i 8-Game i Poker North Master Online (topp ti i skjermdumpen over).

227 spillere til start bygde en premiepott på 22 700 dollar. Førsteplass gir 4464 dollar, og etter den første spilledagen er det spilleren med nicket «NotYetBust» som leder kampen om den premien. Spilleren har gjort 100 000 chips til nesten 2,3 millioner, som du ser på denne foreløpige resultatlista:

Forhåndsfavoritter som Tobias Leknes, «chillolini» og Karl Fredrik Røsok er blant dem som har takket for seg i turneringen. Spillet gjenopptas klokken 19 mandag og det spilles da ned til vi har en ny vinner og norgesmester (alle gjenværende spillere i turneringen er nordmenn).

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund