Benjamin Voreland ble WSOP-millionær i natt

Av | 17. juni, 2023| Nyheter

Espen Uhlen Jørstad (til venstre) og Benjamin Voreland (til høyre) var tidligere samboere i et suksessrikt pokerkollektiv i London. Natt til lørdag var begge involvert i store dramaer i Las Vegas.

Jørstad er den siste nordmann til å vinne en turnering i WSOP, og i natt var Voreland nære ved å sikre Norge enda et gull i mesterskapet.

Han betalte 1500 dollar for å komme inn og tar med seg 98 575 dollar ut for sin fjerdeplass i $1500 PLO i World Series of Poker (WSOP). Det var 1355 med fra start og Sean Troha får 298 192 dollar som vinner.

Oversikt: Her er alle norske som har vunnet en WSOP-turnering

Vorelands dype run var Norges andre fjerdeplass i et stort felt i WSOP på ett døgn. Bjørn Gravlien fikk fredag med seg over 700 000 norske i $600 Mixed No-Limit Hold´em/Pot-Limit Omaha Deepstack, som du kan lese mer om her.

Innkjøp: 2,5 millioner kroner

Samtidig som Voreland hentet ut store seddelbunker fra cashieren, tok verdensmester Espen Uhlen Jørstad seg videre fra den dyreste turneringen som spilles i årets WSOP. Han er nå inne med sin andre kule i $250 000 Super High Roller og tar med seg 2,8 millioner i sjetongposen til dag 2 (alle får 1,5 millioner fra start). 37 av 52 startende overlevde dagen og det kan komme flere til lørdag da det er en reentry-mulighet frem til start lørdag.

Amerikaneren Dustin Bailey leder superhighrolleren med mer enn 4,8 millioner sjetonger.

Casher i highrollere

Jørstad har allerede et par casher i highroller-turneringer i årets WSOP. Han har tidligere fortalt om et svært offensivt program for mesterskapet og har budsjettert med innkjøp helt opp mot 7-800 000 dollar, som du kan lese mer om her.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund