Avreise NM Dublin

Av | 14. mars, 2018| Blogg: Jevakim

Hello bloggen! 

Som de fleste sikkert har fått med seg er det bare dager igjen før NM Dublin braker løs. For min del renner FB sin newsfeed over av evige oppdateringer fra venner som allerede er på plass eller er på vei til Citywest. Irish Open er allerede godt igang og flere av øvelsene deres flyter inn i våre egne NM-øvelser og sideturneringer.

Full schedule for alle øvelser som går finner du her.

Bli medlem av Norsk Pokerforbund.

De siste ukene har nok sosiale medier blitt veldig preget av alt som har skjedd med pokeren i Oslo. Det er utrolig trist å se at et helt miljø blir stengt ned slik. Jeg skal ikke gå så mye inn på hva jeg mener og synes. Mye har blitt sagt og mange gode innlegg har blitt skrevet av forskjellige personer i miljøet. Det viktigste er å se fremover hva som skjer videre med pokeren og arbeidet for å legalisere hobbyen vår. Det beste jeg kan gjøre er å påpeke nok engang, er du ikke allerede medlem, bli medlem nå i Norsk Pokerforbund. Støtt jobben de gjør og gi NPF de tallene som viser hvor mange som ønsker å kunne utøve hobbyen vår i lovlige trygge rammer.

For å bli medlem :

https://norskpokerforbund.no/innmelding/

I tillegg er det årsmøte på Citywest Onsdag kl.12.00. Møtet er åpent for alle som ønsker å delta. Kom, lytt og bidra med innspill! :)

Partypokers Fantasy Drafting 2018 for NM i Poker:

For andre året på rad har Tobias Leknes og Martin Iversen arrangert nok en Fantasy Draft. 16 lag har kjøpt 7 spillere hver for en samlet poengsum på 100 poeng pr lag. Det beregnes poeng pr spillere i alle åpne NM-øvelser. Dvs at seniors og ladies ikke teller i år. Det blir også satt opp en sidedraft for de som ønsker å ta seg et lodd eller tre. Her kan man fritt velge blant de 116 spillerne som er i original draften og sette sammen lag med 7 spillere for en total sum på 100 poeng. Man kan fint bruke samme spillere på flere av lagene.

Mtp at ladies ikke lenger teller og jeg ikke spiller HU eller 8-game, så er jeg happy med å ha kommet med på laget til Tollef. Får håpe på god glid og at jeg kan bidra litt :)

 

Pris: 128$ (125$+3$ rake) – må sendes på Partypoker eller Pokerstars.

Premier: Vi vil betale ut 15% – premier blir offentliggjort sammen med samtlige lag når påmeldingsfristen er ute.

Påmeldingsfrist: Fredag 16.03.2018 kl 23:59.

Søk opp gruppen på FB for all info og påmelding av lag :)

 

Filippinene: 

For de som har fulgt med så har jeg vært på 2 ukers reise alene til Filippinene. Da dette ikke er pokerrelatert og reisebrevet ble veldig langt med mange bilder så har jeg laget et eget innlegg. Reisebrevet kan leses her.

Vel, da er det faktisk bare 2 dager til jeg vender snuten mot Dublin. Jeg gleder meg som en liten unge på julaften!

Fredag morgen flyr jeg med en hel bunch av andre pokerglade venner med SAS morgenflyet. Dette blir mitt 12’te år med NM i utlandet. Første øvelse ut er Fixed Limit lørdag. Jeg har ennå tilgode å hente hjem et par tøfler, så kanskje alle gode ting er 12? :)

Krysser fingrer og oppdaterer fortløpende hele uken på hovedsaklig snapchat: Jevakim. I tillegg Twitter: Jevakim, FB og hvis jeg er flink i løpet av uka så tikker det vel ut en blogg i ny og ne.

Kanskje vi sees rundt filten i Dublin?

Vi spilles! :)

 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund