fbpx
Hjem / Blogger / Blogg: Jevakim / Skjærgårdspoker 2018

Skjærgårdspoker 2018

Forrige uke var jeg på min andre Skjær­gårdspoker og den 8’ende i sitt slag. En fin forsmak på NM i Tøns­berg som går av stabelen om 3 uker.

I år som ifjor tok Nos, Steinbo og jeg turen fra Oslo til Vallø havn i Tøns­berg for å tilbringe en dag på Skjær­gårdspoker + Jeanette joinet for første gang.

Skjær­gårdspoker er en flott turne­ring som virkelig har fokus på det sosiale aspektet. Turne­ringen arran­geres på en liten øy utenfor Vallø havn. Part­ytelt, camping­stoler og bord settes opp, og 30–40 stykker tar turen for å spille en 700; turne­ring. Det hele begynner med båt ut til øya 13.30. Medbrakte telt rigges til. Så drikkes det Goggens berømte Mojhitos og medbrakt drikke. Beer­pong, bading og gril­ling (i år var det riktignok grill­forbud), før turne­ringen starter i 17.30 draget. Det spilles hele natten med en liten middags­pause, og vinneren kåres som regel ikke før morgenen gryr. I fjor vant Steinbo etter HU mot Sycksbe. I år gikk Kris­tian Bekkeli av med seieren etter å ha slått Camilla Rørholt HU i et rekord­felt på 42 delta­kere. Jeanette er en av mine venn­inner som har spilt en del poker siste året, og hun klinka til med beste resultat fra vår gjeng, 5 plass og itm på sin første Skjær­gårds.

Jeg skal innrømme at det sosiale aspektet virkelig var i sentrum for min del, så det er veldig tynt med hand historys å gjen­for­telle. Husker dog en helt sinnsyk hånd på bordet mitt i starten av turne­ringen. På turn i bordet 334–4, går spiller 1 allin, spiller 2 allin og siste mann som har begge dekket, spør hvor mye det er å calle, før han caller. Spiller 1 sier; «hvem flere enn meg har 4’ern?», Spiller 2 viser sin 4’er, før siste­mann viser opp 33. Sick hånd i nlhe!

Takk til Goggen for et fantas­tisk arran­ge­ment! 🙂

Om bare 3 uker sendes bikkja til barne­vakt, og jeg stikker til Tøns­berg nok en gang for å spille poker. Fore­løpig har jeg sett meg ut Deeps­tack, Main, Ladies og PLO. Highrol­leren frister, men man må velge, så det blir vel å ta det litt som det faller seg.

Her kommer litt bilder fra min snapchat, Goggen og Morten Kind Gulbrandsen:

 

Vi spilles 🙂

Om Ylva Thorsrud

x

Sjekk også

Avreise NM Dublin

Hello bloggen!  Som de fleste sikkert har fått med seg er det bare dager igjen før NM Dublin braker løs. For min del renner FB sin newsfeed over av evige ...