fbpx
Hjem / Blogger / Blogg: Jevakim / Skjærgårdspoker 2018

Skjærgårdspoker 2018

Forrige uke var jeg på min andre Skjær­gårdspoker og den 8’ende i sitt slag. En fin forsmak på NM i Tøns­berg som går av stabelen om 3 uker.

I år som ifjor tok Nos, Steinbo og jeg turen fra Oslo til Vallø havn i Tøns­berg for å tilbringe en dag på Skjær­gårdspoker + Jeanette joinet for første gang.

Skjær­gårdspoker er en flott turne­ring som virkelig har fokus på det sosiale aspektet. Turne­ringen arran­geres på en liten øy utenfor Vallø havn. Part­ytelt, camping­stoler og bord settes opp, og 30–40 stykker tar turen for å spille en 700; turne­ring. Det hele begynner med båt ut til øya 13.30. Medbrakte telt rigges til. Så drikkes det Goggens berømte Mojhitos og medbrakt drikke. Beer­pong, bading og gril­ling (i år var det riktignok grill­forbud), før turne­ringen starter i 17.30 draget. Det spilles hele natten med en liten middags­pause, og vinneren kåres som regel ikke før morgenen gryr. I fjor vant Steinbo etter HU mot Sycksbe. I år gikk Kris­tian Bekkeli av med seieren etter å ha slått Camilla Rørholt HU i et rekord­felt på 42 delta­kere. Jeanette er en av mine venn­inner som har spilt en del poker siste året, og hun klinka til med beste resultat fra vår gjeng, 5 plass og itm på sin første Skjær­gårds.

Jeg skal innrømme at det sosiale aspektet virkelig var i sentrum for min del, så det er veldig tynt med hand historys å gjen­for­telle. Husker dog en helt sinnsyk hånd på bordet mitt i starten av turne­ringen. På turn i bordet 334–4, går spiller 1 allin, spiller 2 allin og siste mann som har begge dekket, spør hvor mye det er å calle, før han caller. Spiller 1 sier; «hvem flere enn meg har 4’ern?», Spiller 2 viser sin 4’er, før siste­mann viser opp 33. Sick hånd i nlhe!

Takk til Goggen for et fantas­tisk arran­ge­ment! 🙂

Om bare 3 uker sendes bikkja til barne­vakt, og jeg stikker til Tøns­berg nok en gang for å spille poker. Fore­løpig har jeg sett meg ut Deeps­tack, Main, Ladies og PLO. Highrol­leren frister, men man må velge, så det blir vel å ta det litt som det faller seg.

Her kommer litt bilder fra min snapchat, Goggen og Morten Kind Gulbrandsen:

 

Vi spilles 🙂

Om Ylva Thorsrud

x

Sjekk også

Freeroll NM 2018 og Vimenns Gallaturnering

Da er helgen endelig over. Free­roll NM 2018 og Vimennns Galla­tur­ne­ring. Jeg har spilt Free­roll NM hvert år siden Fropsy begynte arran­gere turne­ringen i 2012. Det er noe litt tricky ...