Skjærgårdspoker 2018

Av | 8. august, 2018| Blogg: Jevakim

Forrige uke var jeg på min andre Skjærgårdspoker og den 8’ende i sitt slag. En fin forsmak på NM i Tønsberg som går av stabelen om 3 uker.

I år som ifjor tok Nos, Steinbo og jeg turen fra Oslo til Vallø havn i Tønsberg for å tilbringe en dag på Skjærgårdspoker + Jeanette joinet for første gang.

Skjærgårdspoker er en flott turnering som virkelig har fokus på det sosiale aspektet. Turneringen arrangeres på en liten øy utenfor Vallø havn. Partytelt, campingstoler og bord settes opp, og 30-40 stykker tar turen for å spille en 700; turnering. Det hele begynner med båt ut til øya 13.30. Medbrakte telt rigges til. Så drikkes det Goggens berømte Mojhitos og medbrakt drikke. Beerpong, bading og grilling (i år var det riktignok grillforbud), før turneringen starter i 17.30 draget. Det spilles hele natten med en liten middagspause, og vinneren kåres som regel ikke før morgenen gryr. I fjor vant Steinbo etter HU mot Sycksbe. I år gikk Kristian Bekkeli av med seieren etter å ha slått Camilla Rørholt HU i et rekordfelt på 42 deltakere. Jeanette er en av mine venninner som har spilt en del poker siste året, og hun klinka til med beste resultat fra vår gjeng, 5 plass og itm på sin første Skjærgårds.

Jeg skal innrømme at det sosiale aspektet virkelig var i sentrum for min del, så det er veldig tynt med hand historys å gjenfortelle. Husker dog en helt sinnsyk hånd på bordet mitt i starten av turneringen. På turn i bordet 334-4, går spiller 1 allin, spiller 2 allin og siste mann som har begge dekket, spør hvor mye det er å calle, før han caller. Spiller 1 sier; “hvem flere enn meg har 4’ern?”, Spiller 2 viser sin 4’er, før sistemann viser opp 33. Sick hånd i nlhe!

Takk til Goggen for et fantastisk arrangement! :)

Om bare 3 uker sendes bikkja til barnevakt, og jeg stikker til Tønsberg nok en gang for å spille poker. Foreløpig har jeg sett meg ut Deepstack, Main, Ladies og PLO. Highrolleren frister, men man må velge, så det blir vel å ta det litt som det faller seg.

Her kommer litt bilder fra min snapchat, Goggen og Morten Kind Gulbrandsen:

 

Vi spilles :)

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund