fbpx
Hjem / NM2013 / The Trifecta!
The Trifecta!

The Trifecta!

Torstein Iversen fra Pors­grunn og Oslo skrev norsk poker­his­torie natt til 17. mars 2013 i Dublin da han hentet hjem sin tredje norges­mes­ter­tittel. Denne histo­riske tredje tittelen ble hentet hjem i øvelsen Fixed Limit Hold em.Iversen manøv­rerte seg kyndig gjennom et felt på 74 spil­lere, og som han sier det selv:
– «Jeg er god til å vinne øvelser med få star­tende».
For øvrig kom Iver­sens første to titler i Rolls Royce­di­si­plinen H.O.R.S.E. «Tursteins» seilas i årets Fixed Limit kunne synes noe stra­ba­siøs for det utrente øye. Til middags­pause med 20 spil­lere igjen lå han på 18. plass 13 900 sjetonger (starts­tack 10 000). Sindige Iversen holdt sjetong­haugen ved like og med 2 bord igjen hadde han nøyaktig like mange sjetonger som ved forrige telling og var for alvor short.

Ting snur fort i poker og da finale­bordet var klart, hadde Iversen gjen­nom­snitts­haug. Motstan­derne på finale­bordet var Age Elve­bakk, Jon Arne Grøn­stad, Thomas Foster­vold, Tor-Arne Fenes, Thomas Syversen og Åge Ravn. Da krutt­røyken hadde lagt seg, var det Åge Ravn som måtte ta til takke med den sure andre­plassen. Torstein Iversen tapte etter sigende ikke én hånd mens de spilte headsup.

Dermed kunne Torstein Iversen lykkelig kalle seg trippel norges­mester som første mann i histo­rien. test

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM2013 Episode 1 av 3