The Trifecta!

Av | 20. mars, 2013| NM2013

Torstein Iversen fra Porsgrunn og Oslo skrev norsk pokerhistorie natt til 17. mars 2013 i Dublin da han hentet hjem sin tredje norgesmestertittel. Denne historiske tredje tittelen ble hentet hjem i øvelsen Fixed Limit Hold em.Iversen manøvrerte seg kyndig gjennom et felt på 74 spillere, og som han sier det selv:
– «Jeg er god til å vinne øvelser med få startende».
For øvrig kom Iversens første to titler i Rolls Roycedisiplinen H.O.R.S.E. «Tursteins» seilas i årets Fixed Limit kunne synes noe strabasiøs for det utrente øye. Til middagspause med 20 spillere igjen lå han på 18. plass 13 900 sjetonger (startstack 10 000). Sindige Iversen holdt sjetonghaugen ved like og med 2 bord igjen hadde han nøyaktig like mange sjetonger som ved forrige telling og var for alvor short.

Ting snur fort i poker og da finalebordet var klart, hadde Iversen gjennomsnittshaug. Motstanderne på finalebordet var Age Elvebakk, Jon Arne Grønstad, Thomas Fostervold, Tor-Arne Fenes, Thomas Syversen og Åge Ravn. Da kruttrøyken hadde lagt seg, var det Åge Ravn som måtte ta til takke med den sure andreplassen. Torstein Iversen tapte etter sigende ikke én hånd mens de spilte headsup.

Dermed kunne Torstein Iversen lykkelig kalle seg trippel norgesmester som første mann i historien. [button color=”gray” size=”small” link=”https://test” ]test[/button]

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund