«Lokal» mester i Ladies Event"/>
Hjem / NM2013 / «Lokal» mester i Ladies Event
«Lokal» mester i Ladies Event

«Lokal» mester i Ladies Event

Damenes egen NM-øvelse trakk i 2013 i Dublin trakk hele 51 spil­lere. For å sette ting litt i perspektiv stiller det typisk rundt 20 jenter til tilsva­rende turne­ringer i EPT. I Norge har vi da vitterlig også svært habile poker­spil­lere på damefronten.Elisabeth Hille kom på 11. plass i WSOP Main Event 2012, Annette Obre­stad trenger vel strengt tatt ingen nærmere beskri­velse, Ylva «Jevakim» Thorsrud spiller for Unibet og i tillegg stilte kometen Mari Thorud Olsen, ruti­nerte Caro­line Falcius og Stine Marie Bringsli (9.plass i NM Main Event 2010). Listen kunne vært vesentlig lengre, men dette tegner et bilde av et meget sterkt dame­felt.

For første gang fikk også jentene TV-tid i år da hele finale­bordet ble stre­amet direkte. Struk­turen i dame­øvelsen var også forbedret fra i fjor, noe som ga rom for mer spill. Best av alle spilte Kris­tine Dalen fra Mosjøen og etter to dagers arbeid kunne hun smykke seg med tittelen «Norges­mester».

- «Det var uvant å spille med norske spil­lere, men jeg kom inn i det til slutt», forteller Dalen.

Den ferske norges­mes­teren har nemlig bodd i Dublin i 13 år og dermed ble tittelen værende i Dublin dette året. Burs­dags­barnet Eli Sund­bakk fikk nesten en strå­lende gave på fødsels­dagen, men måtte til slutt ta til takke med andre­plass. Vete­ra­nene Siv Vekseth fra Drammen og Bente Mørland fra Arendal tok henholdsvis tredje­plass og fjerde­plass.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM2013 Episode 1 av 3