«Lokal» mester i Ladies Event

Av | 23. mars, 2013| NM2013

Damenes egen NM-øvelse trakk i 2013 i Dublin trakk hele 51 spillere. For å sette ting litt i perspektiv stiller det typisk rundt 20 jenter til tilsvarende turneringer i EPT. I Norge har vi da vitterlig også svært habile pokerspillere på damefronten.Elisabeth Hille kom på 11. plass i WSOP Main Event 2012, Annette Obrestad trenger vel strengt tatt ingen nærmere beskrivelse, Ylva «Jevakim» Thorsrud spiller for Unibet og i tillegg stilte kometen Mari Thorud Olsen, rutinerte Caroline Falcius og Stine Marie Bringsli (9.plass i NM Main Event 2010). Listen kunne vært vesentlig lengre, men dette tegner et bilde av et meget sterkt damefelt.

For første gang fikk også jentene TV-tid i år da hele finalebordet ble streamet direkte. Strukturen i dameøvelsen var også forbedret fra i fjor, noe som ga rom for mer spill. Best av alle spilte Kristine Dalen fra Mosjøen og etter to dagers arbeid kunne hun smykke seg med tittelen «Norgesmester».

– «Det var uvant å spille med norske spillere, men jeg kom inn i det til slutt», forteller Dalen.

Den ferske norgesmesteren har nemlig bodd i Dublin i 13 år og dermed ble tittelen værende i Dublin dette året. Bursdagsbarnet Eli Sundbakk fikk nesten en strålende gave på fødselsdagen, men måtte til slutt ta til takke med andreplass. Veteranene Siv Vekseth fra Drammen og Bente Mørland fra Arendal tok henholdsvis tredjeplass og fjerdeplass.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund