fbpx
Hjem / NM2013 / Bare nesten for «Askepott»
Bare nesten for «Askepott»

Bare nesten for «Askepott»

Headsup-turne­ringen i årets NM ble preget av én kvinnes aske­pott­his­torie. Mari Thorud Olsen fra Kongs­berg vant Poker­norges Headsup liga, divi­sjon 3, og dermed innkjøp til Head­sup­tur­ne­ringen i NM. Etter walk­over i første runde nedkjempet hun i tur og orden Frode Gerhardsen, Preben Stokkan, Vidar Furu Øie og Johnny Lodden før Pål Strand Larsen ventet i finalen.Headsupspesialisten Larsen fra Bergen ble for sterk i finalen og dermed ble det bare nesten for norges­mes­ter­ska­pets Aske­pott. Pål Strand Larsen på sin side var strå­lende fornøyd med å kunne krone seg med tittelen norges­mester.

- «Det var derfor jeg kom over dammen, for å vinne en tittel», sa Larsen etter seieren var et faktum.

Larsen er ikke fremmed for å spille mann-mot-mann poker og var lenge regnet som Norges aller beste head­sup­spiller. Det kom derfor ikke som noe sjokk at han gjorde kort prosess med Tor Anton Welo, Jon Arne Grøn­stad, Lars Erik Isaksen, Thor­stein Berghei Gårdvik. Han ga finale­mot­stander Olsen gode skussmål og innrømmet at motstanden var tøffere enn forventet.

- «Hun setter en del press. Hun var tøff», berettet Larsen.
Larsen fikk dermed sin etter­leng­tede tittel mens Olsen for alvor fikk presen­tert seg for poker­norge.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM2013 Episode 1 av 3