fbpx
Siste nyheter
Hjem / NM2013 / Bare nesten for «Askepott»
Bare nesten for «Askepott»

Bare nesten for «Askepott»

Headsup-turneringen i årets NM ble preget av én kvinnes askepotthistorie. Mari Thorud Olsen fra Kongsberg vant Pokernorges Headsup liga, divisjon 3, og dermed innkjøp til Headsupturneringen i NM. Etter walkover i første runde nedkjempet hun i tur og orden Frode Gerhardsen, Preben Stokkan, Vidar Furu Øie og Johnny Lodden før Pål Strand Larsen ventet i finalen.Headsupspesialisten Larsen fra Bergen ble for sterk i finalen og dermed ble det bare nesten for norgesmesterskapets Askepott. Pål Strand Larsen på sin side var strålende fornøyd med å kunne krone seg med tittelen norgesmester.

– «Det var derfor jeg kom over dammen, for å vinne en tittel», sa Larsen etter seieren var et faktum.

Larsen er ikke fremmed for å spille mann-mot-mann poker og var lenge regnet som Norges aller beste headsupspiller. Det kom derfor ikke som noe sjokk at han gjorde kort prosess med Tor Anton Welo, Jon Arne Grønstad, Lars Erik Isaksen, Thorstein Berghei Gårdvik. Han ga finalemotstander Olsen gode skussmål og innrømmet at motstanden var tøffere enn forventet.

– «Hun setter en del press. Hun var tøff», berettet Larsen.
Larsen fikk dermed sin etterlengtede tittel mens Olsen for alvor fikk presentert seg for pokernorge.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM2013 Episode 1 av 3

Privacy Policy