fbpx
Hjem / NM2013 / Betssongeneralen mester i Pot Limit Omaha
Betssongeneralen mester i Pot Limit Omaha

Betssongeneralen mester i Pot Limit Omaha

Paul Johan Myklebust er et kjent og kjært ansikt i pokermiljøet. Som sjef for Betssongroup (Betsson, Betsafe, Nordicbet og Norgesautomaten) i Norge var han i Dublin for å sørge for at alt gikk som planlagt for sponsorgruppen. Myklebust fikk likevel tid til et slag kort mellom all jobbingen og gikk sågar helt til topps i NM-øvelsen Pot Limit Omaha triple chance.

Ingen liten presta­sjon av «Fiske­bust», som måtte manøv­rere seg gjennom et knall­sterkt felt på 179 spil­lere. Finale­bordet gir et bruk­bart bilde på spille­styrken i feltet med kanoner som Petter Solli Berg, årets spiller i NM 2013 Georg Beiske, Yngve Hella Steen, Thanh Lam og Eirik Svanes. Det ble til slutt Eirik Svanes og Mykle­bust som endte heads up for tittelen med nesten like mange sjetonger.

- «Eirik tok ledelsen tidlig, men derfra og inn gikk det…vel, bra», uttalte Mykle­bust som etter sigende vant om lag ti hender på rad og sikret med det norges­mes­ter­tit­telen.

Mykle­bust omtaler Eirik Svanes som en av de abso­lutt beste Pot Limit Omaha spil­lerne i landet og regnet seg selv som underdog da de startet å spille heads up. Dette var Svanes’ andre finale­bord på rad i Pot Limit Omaha. I tillegg kom han på syvende plass i samme turne­ring i 2008.
Det ble i tillegg en del disku­sjon rundt boblen i PLO-turne­ringen i Dublin 2013. Den tvil­somme æren av å boble turne­ringen gikk til Ylva Thorsrud. Robin Emil Frøy­shov kriget seg nemlig i pengene med kun én sjetong med valøren 500.

En strå­lende fornøyd Paul Johan Mykle­bust lot seg derimot ikke affi­sere av boble­dis­ku­sjonen og vil neste år bli sett span­ku­le­rende i de råeste tøflene i lokalet.

 

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM2013 Episode 1 av 3