Betssongeneralen mester i Pot Limit Omaha

Av | 22. mars, 2013| NM2013

Paul Johan Myklebust er et kjent og kjært ansikt i pokermiljøet. Som sjef for Betssongroup (Betsson, Betsafe, Nordicbet og Norgesautomaten) i Norge var han i Dublin for å sørge for at alt gikk som planlagt for sponsorgruppen. Myklebust fikk likevel tid til et slag kort mellom all jobbingen og gikk sågar helt til topps i NM-øvelsen Pot Limit Omaha triple chance.

Ingen liten prestasjon av «Fiskebust», som måtte manøvrere seg gjennom et knallsterkt felt på 179 spillere. Finalebordet gir et brukbart bilde på spillestyrken i feltet med kanoner som Petter Solli Berg, årets spiller i NM 2013 Georg Beiske, Yngve Hella Steen, Thanh Lam og Eirik Svanes. Det ble til slutt Eirik Svanes og Myklebust som endte heads up for tittelen med nesten like mange sjetonger.

– «Eirik tok ledelsen tidlig, men derfra og inn gikk det…vel, bra», uttalte Myklebust som etter sigende vant om lag ti hender på rad og sikret med det norgesmestertittelen.

Myklebust omtaler Eirik Svanes som en av de absolutt beste Pot Limit Omaha spillerne i landet og regnet seg selv som underdog da de startet å spille heads up. Dette var Svanes’ andre finalebord på rad i Pot Limit Omaha. I tillegg kom han på syvende plass i samme turnering i 2008.
Det ble i tillegg en del diskusjon rundt boblen i PLO-turneringen i Dublin 2013. Den tvilsomme æren av å boble turneringen gikk til Ylva Thorsrud. Robin Emil Frøyshov kriget seg nemlig i pengene med kun én sjetong med valøren 500.

En strålende fornøyd Paul Johan Myklebust lot seg derimot ikke affisere av boblediskusjonen og vil neste år bli sett spankulerende i de råeste tøflene i lokalet.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund