fbpx
Hjem / NM2013 / Forus fornektet seg ikke
Forus fornekter seg ikke

Forus fornektet seg ikke

Det er alltid stor spen­ning knyttet til Rolls Royce-øvelsen i Norges­mes­ter­skapet i poker. 30 av de skar­peste hodene, med best kort­for­stå­else og størst bredde i Norge braket sammen i H.O.R.S.E. turne­ringen i Dublin 2013.Etter som turne­ringen gikk sint gang, knyttet det seg stor spen­ning til om Thor «Gudfaren» Hansen omsider skulle få sin etter­leng­tede norges­mes­ter­tittel. Thor «Hansom» ledet nemlig store deler av turne­ringen og så at stor­spil­lere som Torstein Iversen, Vegard Nygård, Mikal Blomlie, Odd-Erlend Jensen og Jan-Erik Sørensen kom til kort.

Det så altså ut til at Hansens parade­marsj mot norges­mes­ter­tit­telen var et faktum, men én mann ville det anner­ledes: Tarjei Forus fra Bergen. Til daglig livnærer Forus seg på mixed-games, ergo var det ingen stor over­ras­kelse at han snappet tittelen foran nesa til «Gudfaren», som uttalte at Forus gjennom hele turne­ringen hadde spilt tilnærmet feil­fritt.

Tarjei Forus var naturlig nok meget stolt etter seieren og var svært tilfreds med eget spill. Heads up vekslet spillet mye mellom de to bautaene.

- «Jeg var veldig short flere ganger, men spilte bra og kjempet meg tilbake», sa Forus som også kom med en spådom:

- «Thor er seig, han kommer tilbake neste år og vinner».

Akkurat det er ingen umulighet, men enn så lenge kan Tarjei Forus krone seg med den gjeve norges­mes­ter­tit­telen i H.O.R.S.E.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM2013 Episode 1 av 3