Forus fornektet seg ikke

Av | 24. mars, 2013| NM2013

Det er alltid stor spenning knyttet til Rolls Royce-øvelsen i Norgesmesterskapet i poker. 30 av de skarpeste hodene, med best kortforståelse og størst bredde i Norge braket sammen i H.O.R.S.E. turneringen i Dublin 2013.Etter som turneringen gikk sint gang, knyttet det seg stor spenning til om Thor «Gudfaren» Hansen omsider skulle få sin etterlengtede norgesmestertittel. Thor «Hansom» ledet nemlig store deler av turneringen og så at storspillere som Torstein Iversen, Vegard Nygård, Mikal Blomlie, Odd-Erlend Jensen og Jan-Erik Sørensen kom til kort.

Det så altså ut til at Hansens parademarsj mot norgesmestertittelen var et faktum, men én mann ville det annerledes: Tarjei Forus fra Bergen. Til daglig livnærer Forus seg på mixed-games, ergo var det ingen stor overraskelse at han snappet tittelen foran nesa til «Gudfaren», som uttalte at Forus gjennom hele turneringen hadde spilt tilnærmet feilfritt.

Tarjei Forus var naturlig nok meget stolt etter seieren og var svært tilfreds med eget spill. Heads up vekslet spillet mye mellom de to bautaene.

– «Jeg var veldig short flere ganger, men spilte bra og kjempet meg tilbake», sa Forus som også kom med en spådom:

– «Thor er seig, han kommer tilbake neste år og vinner».

Akkurat det er ingen umulighet, men enn så lenge kan Tarjei Forus krone seg med den gjeve norgesmestertittelen i H.O.R.S.E.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund