Presentasjon av årets NM-Crew!

Av | 18. mars, 2018| NM2018

Norgesmesterskapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars er i gang, og vi gleder oss!

Fixed Limit, Heads Up, 8-Game, Omaha Pot Limit, Ladies, Seniors, Main Event og Turbo står på planen. I alle øvelsene skal det kåres en norgesmester i poker – en gjev tittel vi alle jakter.

Vi har samlet sammen et kremlag av dimensjoner til årets Dublin tur, her snakker vi bred stall – masse erfaring, godt humør og stort pågangsmot. La oss presentere årets NM-Crew!

PS! Ser du noen av oss i Dublin? Bare å spørre oss om hva som helst! :)

Eirik Kristiansen, Teamleader.

Ung og lovende trollmann fra Drøbaks trange gater, alltid med i start 11ern. Hjernen i laget, strategisk smart og har alltid et klokt svar på lur – motiverer laget med et bredt glis og har et fint driv gjennom feltet – søker ofte ving. Er en naturlig storyteller og humørspreder. En legende. Spiller ofte på underdogs, og er kjent for å være kirurg – god pasningsfot, lett på tå og ekstremt godt overblikk – står for kreativiteten på midtbanen i dette laget.

Kjartan Lindøe, Blogger & Journalist.

Kjapp til fots, dyp erfaring i faget – profesjonell og konsis. Kjartan Lindøe (39) dekker Poker-NM i Dublin for syvende(!) gang i år.

Joar Are Lyngaas, Blogger.

Goalgetter – lett på tå, fint driv, lærer fort – søker naturlig ving hvor han kan bruke farten sin, liker å skjære inn fra venstre. Metodisk og stort pågangsmot. Dekker Poker-NM i Dublin for tredje gang i år med glimt i øyet. Speller av kaliber. Smilehull siden fødsel, ikke redd for å prøve seg. Kjører hardt, god balanse.

Ailin Bruteig Huse, Blogger.

Ailin er med for første gang i år for å dekke Poker-NM i Dublin. Får sin debut her altså, og vi vet at hun kommer til å levere resultater for laget :) Sprudlende og blid dame, bor rett utenfor Tønsberg med mann og barn – studerer for tiden veiledning og coaching ved siden av jobb. Kreativ sjel som elsker å skrive, veldig nysgjerrig og elsker å lære nye ting. Gleder seg veldig til å være en del av poker.no-teamet, og til å dele det som skjer under PokerNM med omverden.

Dennis Andresen, Blogger.

Vi har enda en debut-stjerne på laget i år, Dennis Andresen er med for å dekke Poker-NM i Dublin for første gang i år. Ung, sprudlende og morsom kar med glimt i øyet. Dyktig i kommunikasjon, lett å prate med – et skikkelig ja-menneske. Alt ligger til rette for at dette er en ny stjerne i faget.

Gro Rustand, Blogger.

Gro fra Kongsberg er global innkjøper av yrke, i tilegg har hun to voksne barn. Dyktig kortspeller på fritida, liker også fart og spenning er derfor ofte å se på gokart-banen. I tilegg til dette har hun også andre hobbyer som blant annet skyting, golf og diverse styreverv. Gro er med til Dublin for å dekke Poker-NM som blogger, og gleder seg veldig mye til å bli med på morroa.

Lars Farstad, Blogger.

29 år gammal speller, bor i Porsgrunn. Jobber i Statens Vegvesen som bruingeniør. Pokerhue. Spilt poker siden han var 17 år. Har deltatt på Poker-NM i ti år på rad nå, og han har deltatt i alle NM på norsk jord (Gardermoen). Sjette året som blogger for poker.no, noe som han synes er gøy og givende. Dyp erfaring i faget. En av hjernene i laget.

Nils Ivar Iversen, Blogger.

24 år gammel, bosatt i Trondheim. Er pr. dags dato ingeniørstudent på NTNU, og deltidsansatt hos G-Sport. Deltok i NM på Gardermoen i 2016, og han debuterer på laget for første gang i år her i Dublin. Er lidenskapelig interessert i fotball og poker, og har virkelig trua på årets Main Event. Stiller sterkt der.

Odd Einar Svinøy, Blogger.

27 år gammel og jobber som PhD-stipendiat ved OsloMet, kommer opprinnelig fra Ålesund. Han har en dyp lidenskap for sport og spill. Har syklet Alpe d’Huez, og gjør det aldri igjen! Hans hittil største prestasjon i poker er å slå ut Tobias Leknes i Freeroll-NM i 2016! Debuterer i år som blogger for poker.no, og dekker sitt første Poker-NM i Dublin! Gleder seg utrolig mye.

Truls Teigen, Media/Event.

Truls Teigen, 40 år gammel maskin fra Norge, bosatt i Brooklyn, New York. Jobber som TV produsent. Jobbet med poker siden 2013, da han produserte “All in i Las Vegas” for PokerStars. Siden den gang har han vært et fast innslag på Poker-NM i Dublin – du ser han trave rundt i lokalet iført sin røde Adidas track jakke (noen ganger er den grønn eller blå også). Har full koll på TV-bordene og velger ut disse, i tilegg produserer han innhold på sosiale medier.

Caroline Ingeberg, Media/Event.

29 år gammel stjerne, samboer med Audun. Bor for tiden i Oslo, og har det veldig bra der, ikke redd for å ende opp andre steder enn hovedstaden. Going with the flow, aka. Life – blir meldt. Jobber freelance med musikk, stemmer, dubbing, events – og turné-ledelse – elsker å spille poker. Dekker Poker-NM i Dublin for sjette gang, og skal i år spille Main Event for første gang. Sosial, sprudlende og kreativ dame som jobber med sosiale medier, fungerer også som stuntreporter på teamet.

Gunn Tove Vist, Journalist.

Blid trønderjente og lidenskapelig kortspiller, med et stort konkurranseinstinkt. Går under aliaset “Dronninga” i bridgemiljøet, og håper på å erobre pokertronen i sitt første Poker-NM. Foretrekker “bacardi-pepsi max” foran karsk da hun ikke liker kaffe :) Dekker Poker-NM i Dublin for første gang i år, og debuterer på laget.

Michael Jensen, Journalist.

22 åring fra Fauske i Nordland, jobber som journalist for avisa Nordland. Stor lidenskap for sport og poker. Ser fram til å være en del av årets Poker-NM team, og gleder seg til å formidle begivenhetene fra årets mesterskap. Debuterer også i år på laget.

Stig Moen, Kommentator.

Stig Moen jobber som kommentator i Eurosport, og har virkelig koll på sport og da også poker. En av de viktigste spillerne i laget, holder folket hjemme oppdatert på hva som skjer under Poker-NM i Dublin gjennom livesendinger fra øvelsene. Spiller på humor, og har dyp erfaring i faget. Nøkkelspeller.

Martin Iversen, Kommentator.

Enda en nøkkelspeller i laget, sitter i kommentator-boothen med Stig Moen – gutta er et kremlag av dimensjoner. Spiller på hverandre, har en nydelig sjargong og får frem viktig informasjon med glimt i øyet. God humor, lett på tå og har nå opparbeidet seg dyp erfaring i faget. Driver for tiden og starter en side-karriere som standup-komiker, og er svært dyktig i det feltet også – verdt å sjekke ut!

Solveig Bergseth, Fotograf.

Liten smurf fra Fræna, 27 år gammel. Jobber for tiden på et lite trykkeri i Elnesvågen. Er snill, omtenksom og har alltid et smil på lur. Sist men ikke minst, er hun søstra til superstjernen, Roar Aspås. Debuterer i år som fotograf på teamet, gleder seg enormt til å dekke Poker-NM i Dublin.

Asgeir Mickelson, Utvikling & design.

Maskin på data, ørneblikk – går detaljert til verks og har full kontroll på alt av innhold som blir lagt ut på www.poker.no og sosiale media. Utvikler og designer, forbedrer og kontrollerer alt før det blir lagt opp, ordner nye funksjoner hvis det skulle trenges. Nøkkelspeller. Debuterer i år på laget, og er med på å dekke Poker-NM i Dublin, har dyp erfaring i faget og har jobbet i kulissene i årevis.

Lik/følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/NMIPOKER/
Har du enda ikke booket fly til Dublin? Vi har chartret et fly! meld deg på

Meld deg på nyhetsbrevet til poker.no, skjema finnes til høyre på hjemmesiden. Da er du alltid oppdatert på hva som skjer rundt pokerNM! :)

Ha en fortsatt fin uke, og vi spelles i Dublin! ;)

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund